Vi kigger på Oh by Kopenhagen Furs stil

Det er ikke tit, at man ser et tøjmærke som rent faktisk tør, at være lidt anderledes. Nu om dage er langt de fleste mærker blevet lidt for passe. Det er svært, at finde noget tøj, som rent faktisk tør sige noget. Og det er en ting som jeg rent faktisk synes vi mangler mere af i den verden vi lever i nu til dags. Det er lidt modighed. Modighed til at rejse sig op og fejre sin individualitet og skønhed. Modighed til at udfordre de samme trends der kommer år på år og aldrig rigtig ændrer noget. Sidste år var det undercut, nu er det manbun, hvad vil det være næste år? Sikkert noget i samme stil. Det er derfor det er så forfriskende at se et tøjmærke som Oh by Kopenhagen Fur som rent faktisk tør, at gøre alle disse ting. Hvis du går i Oh by Kopenhagen Fur bliver det helt tydeligt for alle, at du er en person som rent faktisk er modig. En person som ikke vil underlægge sig det undertrykkende system der tager kreative og udfoldende sind, og omprogrammerer dem til at være de samme monotone og kedelige computere. Nej, med Oh by Kopenhagen Fur fejres individualiteten og individets skønhed nemlig, og det kan man aldrig blive træt af at fejre, vel?

Men hvad for noget tøj er det så rent faktisk Oh by Kopenhagen Fur tilbyder? For eksempel er de lige gået i samarbejde med H2O for at give dig muligheden for, at købe et par lækre klip-klappere som helt klart vil få folk til at vende hovedet mod dig på stranden. Blandt deres line-up er FREJA, eller CURLY som begge viser hvor langt man kan komme, og at intet er udover at blive innoveret, selv ikke klip-klapperne. Du kan læse meget mere om deres line-up på dette link: http://www.frk-himmelblaa.dk/shop/oh-by-kopenhagen-119s1.html

 

Oh by Kopenhagen Fur har noget for alle

Med Oh by Kopenhagen Fur er der altså noget for alle og enhver at forelske sig i, uanset hvem man er. Så hvis du godt kunne tænke dig at opdatere din stil lidt, måske vise dig lidt frem med et statement som siger, at du ikke er bange for noget og gerne vil stå inde for, at gøre verden til et bedre sted, jamen så er det da helt klart at du skal kigge på mærket Oh by Kopenhagen Fur.