Sådan forbereder du dig, inden du får lavet en realistisk tatovering

Realistiske tatoveringer er blevet en meget populær stilart indenfor den respekterede tattoo-verden. Men disse særlige tatoveringer kræver også lidt ekstra omtanke, både når det gælder tatovøren, du får til at lave tatoveringen, men også hvad tatoveringen skal forestille. Hvad er det helt præcist, man skal være ekstra opmærksom på, når man har besluttet sig for at få lavet en realistisk tatovering?

 Hvad skal din realistiske tatovering forestille?

Den første ting, du skal tænke over, er som med en hvilken som helst anden tatovering: Hvad skal den forestille? Realistiske tatoveringer er tit ansigter eller portrætter. Eksempelvis af en kendt person som dit største idol og største inspirationskilde, eller en filmkarakter du altid har elsket. Det kan dog også være, at din største inspirationskilde befinder sig i din omgangskreds, måske er det ligefrem én i din familie. Der er mange, der vælger at få lavet en realistisk tatovering, hvor motivet er livspartneren, datteren/sønnen eller søsteren/broren. Der er mange muligheder, og det vigtigste er bare, at du finder ud af, hvad netop du kunne tænke dig.

Find en dygtig, respekteret og erfaren tatovør

Den anden ting, du skal være opmærksom på, er denne: Hvor får du lavet tatoveringen? Og nu menes der ikke, hvor på kroppen tatoveringen skal laves (selvom det selvfølgelig også er en tanke værd), men hvilken tatovør, der skal lave den. Det er vigtigt, at du vælger en tatovør, som er specialiseret i de realistiske tatoveringer. Realistiske tatoveringer handler jo om at efterligne virkeligheden så meget som muligt, og derfor kræver det også lidt ekstra skills fra tatovøren. Når du sidder foran den udvalgte tatovør, så skal du ikke være genert med at stille spørgsmål – heller ikke de mere kritiske. En realistisk tatovering skal, som alle andre tatoveringer, være udført med omhyggelighed af en dygtig tatovør.