Låst dig selv ude? Ring til en låsesmed

Har du nogensinde prøvet at stå i den ærgerlige situation, at du er kommet til at låse dig selv ude? Det har jeg og er det bare ikke sjovt, specielt hvis man ikke rigtig har mulighed for, at have nogen andre til at lukke en ind igen. Hvad er det egentlig man gør i det tilfælde? For mange af dørene på disse lejligheder er jo ikke ligefrem noget, man bare sådan uden videre slår ned, og man skal jo have et sted at kunne sove. Og endnu værre, hvad hvis det er om natten og man ikke rigtig har mulighed for, at kontakte nogen?

Hvis du tror, at du ikke har mulighed for at kontakte nogen hvis du skulle stå ude foran din lejlighed om natten, så tager du grueligt fejl. Hvis du bor i eller omkring Frederikssund eller Holbæk så skal du vide, at der er rigtig mange låsesmede i området som faktisk tilbyder den service, at de kan komme forbi 24/7 og hjælpe dig med, at komme ind. Mit bedste råd til jer er, at noterer disse numre med det samme så I ved, at uanset hvor galt det går til så er I aldrig helt låst ude af jeres lejlighed, for der er altid en låsesmed som kan hjælpe jer. Det kommer selvfølgelig til at koste en lille mønt, men det er da klart foretrækkeligt til, at skulle gå rundt om natten og finde ud af hvor man skal sove.

Med en låsesmed kan du holde dig sikker

Det er altså derfor, at man altid (i min mening i hvert fald) skal have god kontakt til en låsesmed. Du skal sørge for, at du altid har deres nummer i din kontaktbog lige så vel som at man altid skal have nummeret på sin læge, en god tømrer og lignende. Det er dog en ting som mange mennesker glemmer, og det er lidt af en skam. Specielt fordi låsesmede i og omkring Frederikssund og Holbæk simpelthen er så billige, at man næsten ikke kan lade være med at hyre dem.

De er også rigtig egnede til folk, som gerne vil sørge for, at deres hjem er lidt mere sikre end andres. Man kan få en hel masse slags låse på sin dør og sørge for, at der ikke kommer nogen onde tyve ind og stjæler alt, hvad man ejer. Nu om dage er der en hel masse mennesker som simpelthen er helt lige glade med hvad det vil sige at have god moral og skik, og de har ingen skrupler ved, at bryde ind forskellige steder og stjæle alt, hvad der er i en bolig. Mange mennesker tænker, at låsen ikke gør en stor forskel i det tilfælde, men det er faktisk helt usandt. Jo bedre en lås er jo mindre chance er der for indbrud, for tyve har ikke tænkt sig at stå i flere timer om natten og kæmpe med en lås, som man simpelthen bare ikke kan få op.