Kunst til hjemmet? Køb dine malerier og plakater hos Galleri Mynewart.dk

Mangler du flot kunst til hjemmet? I så fald kan du besøge Danmarks største galleri på nettet – Mynewart.dk – og finde dine næste malerier og plakater her.

 

I starten af 2016 blev Galleri Mynewart.dk grundlagt af et ungt iværksætter-par fra Sønderborg i det sydlige Jylland. Årsagen til etableringen af galleriet lå i, at det unge iværksætter-par havde svært ved at finde kunst til deres nybyggede bolig, der var til at betale.

 

Moderne malerier til billige penge

 

Iværksætterne, Malthe og Julie, ønskede at tage kampen op mod de høje priser, som de traditionelle danske gallerier tog for deres malerier. Malerier, der vel og mærke ikke havde en speciel status som værende et samlerobjekt eller lignende. Iværksætterne rettede deres blik mod udlandet og kom her i snak med nogle udenlandske gallerier. Et lang historie kort blev dette starten på hvad der et års tids senere formentlig er Danmarks største galleri på nettet.

 

Galleriet bryster sig at have et stort udvalg af især moderne malerier. Et udvalg der vel at mærke kontinuerligt fornys og ændres ud fra det som kunderne ønsker. Galleriet arbejder nemlig for deres kunder, og forsøger hele tiden at matche sortimentet i forhold til efterspørgslen.

 

I dag er det især de moderne malerier, der hitter i de danske hjem. Moderne malerier anno 2017 er primært abstrakte malerier, og forklaringen hvorfor ligger formentlig i, at vores hjem bygges, indrettes og generelt holdes i meget strømlinede og farveneutrale temaer. Den abstrakte kunst – og især den farverige abstrakte kunst – danner hermed en flot og charmerende kontrast til det meget strømlinede look.

 

Udover de moderne malerier er det også de store malerier, der hitter. I takt med vores boliger er blevet mere moderne er de også generelt set blevet større. Dette giver større kvadratmeter vægplads, der skal fyldes ud. Og et stort flot maleri ser rigtig flot ud på en stor væg.

 

Hos Galleri Mynewart.dk er der mulighed for enten at købe et traditionelt stort maleri eller et såkaldt gruppe-maleri, hvilket er et maleri, der består af flere lærreder, der tilsammen danner et motiv eller et mønster.

 

Plakater hos Galleri Mynewart.dk

 

I tak med udviklingen af galleriet blev der i starten af 2017 lanceret en ny kategori hos Galleri Mynewart.dk. Der blev åbnet op for salg af plakater. Typen af plakater, der sælges hos galleriet er den moderne slags – hvilket i dag betyder flotte grafiske plakater, plakater med citater og fotokunst.

 

Plakaterne er ligesom malerierne udarbejdet af dygtige håndværkere indenfor hvert deres fag. Malerierne males af kunstnere og plakaterne designes af talentfulde grafiske designere, der har mange års erfaring indenfor deres fag.

 

Antallet af plakater hos galleriet er stødt stigende, og der arbejdes hele tiden på at kreere nye og flotte grafiske designs, nye plakater med citater samt flot og unik fotokunst. De grafiske designere, der arbejder for galleriet og kontinuerligt udarbejder nye og flotte plakater kommer fra både Danmark og udlandet. Derved opnås en større diversitet i udvalg af plakater.

Alle plakater der er til salg hos Galleri Mynewart.dk er trykt på et dansk trykkeri og på papir af højeste kvalitet. Dermed er kunden sikret et rigtig godt og flot stykke kunst til væggen.

 

Udover at kunne købe malerier og plakater hos galleriet kan man fra 2017 også købe flotte rammer til indramning af sin næste plakat eller sit næste maleri. Rammerne er produceret af et anerkendt dansk firma, og er lavet af de fineste materialer. Rammerne fås i mange farver og størrelser.

 

Galleriet arbejder hele tiden videre og ønsker hele tiden at forny sig, og vil uden tvivl komme med nye tiltag og produkter i fremtiden – men indtil da kan du med fordel gå på opdagelse i galleriet hvis du skal bruge en ny moderne plakat, et farverigt maleri eller en solid ramme hertil.