Ikke noget som en blå paraply

Find her en stor blå paraply som er ekstra billig netop nu

Man skal ikke gå meget rundt i stormagasinerne og på gaden i Nordsjælland før man lægger mærke til, at der især er én farve, som går igen i påklædningen for både kvinder og mænd. Her er der tale om den navy blå farve, som karakteriserer både jakkesæt, bukser, skjorter og bluser hos mange folk i Nordsjælland. Selvom mange måske kunne ønske det, så går regnen ikke uden om denne nordlige del af Sjælland, hvorfor man ikke kommer udenom at skulle have noget at beskytte sig med. Køb paraply her nu i blå. Denne navyblå paraply er oplagt at bruge. Det er sådan, at størstedelen af folk i Nordsjælland har biler så man behøver ikke at tænke på godt regnvejr til cyklen. I stedet er det man skal tænke på, hvordan man kan komme fra bilen til kontoret uden at blive våd. Med denne navy blå paraply kan man sagtens komme fra bil til kontor og tilbage igen uden at få så meget som den mindste dråbe på jakkesættet. Og man kan endda gøre det med stil fordi, at den blå paraply også har et stilet udtryk, som passer godt til resten af tøjet.

Størrelsen på paraplyen er oplagt til en campingtur, da op til flere familiemedlemmer kan være under paraplyen når den er udslået. Diameteren på paraplyen er 131 cm og den vejer 525 gram, så også de små i familien kan bære rundt på den blå paraply for ikke at blive våde. Skaftet er fremstillet af fiberglas og paraplyen har metalribber. Normalt er den vejledende udsalgspris 179 kr.

Køb en blå paraply billigt her nu

Skal man på camping, vil man ofte få brug for et telt, og normalt har telte meget afdæmpede farver. Det kan være, at man ender med at købe et telt i en mørke blå farve, og hvis dette er tilfældet skal man også til at se sig om efter andre genstande, som har samme farve, som man også kan bruge til denne campingtur, som man i lang tid har glædet sig til. Man kan købe denne mørke blå paraply, som vil passe rigtig godt til det mørkeblå telt, som man køber fordi, at de har samme farve. Den blå paraply vil også passe godt til campingturen, da den er så stort. I dette land er man altid nødt til at tage højde for, at det formentligt kommer til at regne når man skal på camping. Selvom sandsynligheden for heldagsregn hver dag på campingferien er forholdsvis lille, så vil man højst sandsynligt opleve et par byger. Og man ønsker naturligvis ikke at gå ud af teltet og blive drivvåd når man skal op til toiletvognene eller hen og spille minigolf. Derfor kan man i åbningen af teltet stille denne blå paraply, som man lynhurtigt kan slå op når man forlader teltet og når det regner. På den måde vil man opleve, at man ikke bliver våd, som man ville det hvis ikke man havde denne paraply. Den blå farve vil se pæn ud når paraplyen står der op af teltdugen og pynter.

Paraplyens diameter på 131 cm vidner om, at denne navyblå paraply er en stor en af slagsen, som holder både dine sko og dit tøj tørt. Paraplyen vejer 525 gram og skaftet er lavet af fiberglas. Paraplyen har metalribber og den vejledende udsalgspris på paraplyen er 179 kr.