Husk at undersøg mulighederne for studierabat og husk at gør brug af dem

Studierabat er en gylden mulighed for at opnå rabat forskellige steder, når du er studerende. Langt de fleste nuværende og forhenværende studerende kan nikke genkende til, at det kan være lidt af en opgave at få pengene til at række. I et forsøg på at lette pengebyrden for landets mange og flittige studerende, er der forskellige butikker og firmaer, som tilbyder rabat. Du skal bare kunne bevise, at du er i gang med at studere. Så for den smarte studerende, med overskud til at undersøge mulighederne for studierabat, er der altså mange penge at spare. Og det kan gøre en kæmpe forskel for det månedlige budget, hvis du sørger for at få benyttet dig af disse muligheder.

 

Hvor kan man få studierabat?

Studierabatten er gældende rigtig mange steder og i mange forskellige forbindelser. Eksempelvis er der typisk studierabat, når man køber bøger. Netop fordi bøger til studierne er en af budgettets mange udgiftsposter, som man ikke sådan bare lige kan skære ned på eller slette helt. Det er også muligt at få rabat på nogle computermærker. Det er langt de færreste (højest sandsynligt ikke nogen) studerende, der kan klare sig igennem skoledagen uden en computer. Men hvis man er udeboende studerende med et stramt budget, og knap kan få økonomien til at køre rundt, er flere tusinde kroner til en computer rigtigt mange penge.

Der er altså særligt studierabat at få i forbindelse med køb af ting, som har relevans for studierne og skolen. Det er dog også muligt at få studierabat i forbindelse med noget, som ikke er så skolerelateret. Det kan være, at du er glad for at dyrke fitness i fritiden, og at du gerne vil holde dig sund, rask og i god form. I sådan et tilfælde spiller studierabatten også ind – eksempelvis på træningsudstyr. Derudover er der nogle fitnesskæder, som tilbyder studierabat. På den måde behøver du ikke at stoppe din træning, bare fordi du er studerende og er flyttet hjemmefra.

Du behøver ikke at give slip på glæderne, fordi du er studerende

Hvis du er en person, der elsker at rejse og gerne vil ud at opleve verden, behøver du ikke nødvendigvis at sætte denne rejsehunger på stand by i løbet af studieårene. Der er nemlig også rejsebureauer, der giver rabat på rejser. På denne måde behøver du som studerende ikke at sætte alle hobbyer og alt det sjove på pause, bare fordi du vælger at studere.

Med alle disse rabatmuligheder er der mange ting, du kan få langt billigere end normalprisen. Derfor er det også ærgerligt ikke at benytte sig af mulighederne. Hvis du er studerende, så tag dig tiden til at undersøge dine muligheder for at få studierabat. Og sørg for, at du har dit studiekort med dig, når du skal noget. Det er enormt ærgerligt at gå og vende hver en øre og så bagefter opdage, at du kunne have sparet en helt masse penge ved noget så simpelt som lidt research.