Her kan du købe verdens flotteste træplader

Virksomheden mifapladen.dk har revolutioneret det danske marked for træplader. Det har længe været muligt at købe træplader online. Alle de store byggemarkeder har længe haft træplader i deres webshops. Men hos mifaplader.dk kan du nu få meget mere end bare træplader.

Her kan du skræddersy dine træplader helt perfekte, inden du smider dem i indkøbskurven. Mifaplader.dk laver pladerne og en række andre træprodukter selv. De har specialiseret sig i stavlimede massive træplader på en meget fleksibel måde.

Det giver dig flere muligheder end nogensinde. Nu kan du få træplader til borde, hylder, trappetrin, køkkenplader og meget mere, helt sådan som du ønsker.

Fanden skjuler sig i detaljerne

Når du købte en træplade i byggemarkedet, fik du en træplade. Hverken mere eller mindre. Det er nemt nok at skrue 4 ben på, og så har du et bord. Med de rette ben, som du også kan købe i byggemarkedet, bliver det enten et spisebord, et sofabord, eller et skrivebord. Fint.

Men lige meget hvor godt dine hænder er skruet på, så vil sådan et bord altid se hjemmelavet ud. Medmindre du har et værksted med professionelle maskiner, kan du ikke lave møbler som en møbelsnedker. At runde kanterne af med sandpapir er ok, men det kommer aldrig til at ligne et professionelt lavet møbel.

Men hos mifaplader.dk kan du netop dette. Der kan få de flotteste træplader og så tilvælge alle disse små detaljer der gør forskellen mellem DIY dog pro.

Hjørner, kantprofiler og overfladebehandling

Træplader kan du finde i følgende træsorter:

  • Eg
  • Lys ask
  • Bøg
  • Birk
  • Mahogni
  • Fyr
  • Valnød
  • Kirsebær

Med disse træsorter kan du vælge mellem lyse, mørkebrune og rødlige toner. Ved at vælge en af tre varianter af naturlig olie til overfladebehandling kan du fintune farvetonerne. Du kan vælge mellem klar, hvid eller sort olie. Eller du kan købe træpladerne ubehandlet og lave din egen overfladebehandling.

Husk bare at alle overflader skal behandles inden montering eller samling. Også de flader som ikke kan ses i det færdige møbel.

Udover overfladebehandling kan du vælge mellem forskellige hjørner: skarpe, afrundede, fasede, og mange flere. Du vælger for hvert hjørne, dvs. du kunne endda få forskellige hjørner på en og den samme plade. Der er også hele 10 kantprofiler at vælge imellem. Igen, bestemmer du dig kant for kant.

Og glem ikke alt det flotte tilbehør

Om du er en rigtig møbelsnedker eller en entusiastisk amatør, stavlimede massive træplader giver dig mange muligheder. Du kan bygge diverse borde, arbejdsflader til køkken, værksted eller kontor, hylder, trapper og mange andre ting.

Udover et stort udvalg af træplader med mange fine detaljer, finder du også en masse tilbehør i webshoppen.

Det kan være bordben, revner, stivere, hjul, kabelgennemføringer, og meget mere. Med alle disse fine ting kan du lave professionelt udseende møbler med et minimum af værktøj. Bare du har hænderne nogenlunde skruet rigtigt på, så er det det rene barneleg.