Godt og pålideligt jagtudstyr gør hele jagten nemmere

At jage er at leve. Det er oplevelsen af vores bestialske instinkter, det, som vi alle gjorde før vi blev låst ind i dette samfund af regler og love som vi nu skal følge. Når man er ude og jage er hele verden meget mere simpel. Det er kun dig og målet. Afhængig af hvad målet er, kan man bruge flere timer ude i voldene, skovene og moserne for at finde det. Ja, at jage er i al sandhed at leve og det er et godt liv man lever. Men der er mange ting man skal tage i betragtning hvis man gerne vil jage og gøre det effektivt. Afhængig af hvor god man er, kan der være rigtig stor forskel på hvordan man jager. Men uanset hvor god man er, vil det altid være vigtigt at sørge for, at man har noget udstyr som er godt og pålideligt. For som man siger så er tømreren kun lige så god som hans værktøjer, og på samme måde er jægeren kun lige så god som hans udstyr. Det er derfor det er rigtig vigtigt at sørge for, at man har noget udstyr som er blevet bevist til at være pålideligt og ikke vil fejlslå i det øjeblik, du endelig er nået dit mål og har brug for det. Der er flere forskellige steder du kan læse om dette spændende koncept og godt jagtudstyr..

Så det er altså rigtig vigtigt at man som jæger tager sig af sine ting inden man tager ud. Ja, i nogle tilfælde kan det endda være forskellen på liv og død. Det sker ikke ofte, men på samme tid er det overhovedet ikke uhørt, at folk er døde fordi de ikke havde udstyr som var der for dem, når de allermest havde brug for det. Så gør dig selv en tjeneste og sørg for guds skyld, at du har det udstyr du har brug for og, at det udstyr du har brug for og bruger rent faktisk er sikret og garanteret til at du. Det er også vigtigt at have noget godt jagttøj til dette: https://www.tamahee.dk/jagttoej/

 

Sikkerhed først

På engelsk er der et udtryk som hedder ”safety first”. I bund og grund betyder det bare, at man først og fremmest altid skal sørge for, at ens sikkerhedsforanstaltninger der er på plads rent faktisk er sikre og det hele. Så hvis du skal køre i bil er det selvfølgelig smartest at have sikkerhedssele på. Dette er der mange eksempler af alle mulige forskellige steder, men næsten intet sted er det mere vigtigt end i jagtområdet, hvor en fejl af disse sikkerhedsforanstaltninger kan føre til tab af liv, som er hamrende dødeligt at blive offer for. Men det betyder ikke, at man heller ikke kan have det sjovt. Hvis du får fat i noget godt sikkerhedsudstyr så kan du komme rigtig langt. Det er netop derfor jeg anbefaler alle og enhver som læser denne artikel at kigge på et link jeg lagde op lige før for at se, om der er noget jagtudstyr som de måske kunne have brug for.

Nogle gode råd til jer, som skal jage:

  • Sikkerhed først, altid.
  • Sørg for du har lidt mere end du har brug for, for sikkerheds skyld.
  • Hav altid sikkerhed på dit våben.
  • Jag aldrig noget, som ikke er tilladt.
  • Tjek regulært dig selv for parasitter, igler eller lignende.
  • Og husk at tage et varmt bad når du er færdig!