Fire gode grunde til at få lavet hulmursisolering

At få isoleret med papir er en både nem og yderst sikker løsning, som har vist sig at have mange gode fordele. For det første udføres arbejdet kun på ydersiden af murene, hvilket mindsker generne for beboerne, og for det andet kan det mærkes på flere parametre ganske kort tid efter på en positiv måde. Investeringen har derfor tjent sig selv hjem igen inden der er gået længe, og det kan både mærkes på indeklimaet og naturligvis på pengepungen. Hvis du vil vide mere om hvem der har ekspertisen og midlerne til at levere et godt resultat, kan du læse videre her.

 

Her er fordelene ved hulmursisolering

 

Der kan hurtigt remses fire gode grunde op til at vælge denne form for isolering:

 

  • Isoleringen giver et langt bedre og mere behageligt indeklima
  • Varmeregningen bliver mærkbart lavere inden for kort tid
  • Metoden yder beskyttelse mod både fugt, råd, skadedyr, og er ikke brandfarligt
  • Støjniveauet mindskes drastisk for beboerne

 

Fordi arbejdet er udført nemt, hurtigt og uden at det skal gå ud over dig som beboer, kan du roligt tage fat i en håndværker allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

 

Hvordan foregår hulmursisolering?

 

Metoden foregår ved at der fjernes en sten fra ydermuren, hvorefter et rør med et specielt mundstykke føres ind og fylder papirisolering ind i hulrummene. På denne måde kan det hele klares med ganske få indgreb i selve muren, og ydermere er man sikker på at alle små sprækker og hjørner, som måske ville være svære at nå på andre måder, også bliver fyldt helt ud. Isoleringen kommer derfor til at virke alle steder, og der er ikke noget man skal være ekstra opmærksom på her. Der er derfor gode chancer for at det er den helt rigtige løsning til dig.