E-cigaretter fra Ezee

Selvom vi godt ved, hvor usundt det er at ryge, så er der stadig mange danskere, som ikke kan stoppe vanen. Dette fører ikke kun til skade på kroppen, men også til skade på pengepungen.

Derfor er det ingen overraskelse, at man i de seneste år har ledt efter alternativer til de traditionelle cigaretter.

Netop her kommer e-cigaretten ind. Det er nemlig en cigaret, der ved hjælp af elektricitet opvarmer en væske med nikotin. Så får du samme følelse som altid, men uden de skadelige stoffer. Kort sagt skal du bare trykke på en knap. Så sendes en strøm igennem nogle ledninger, og det gør ledningerne varme. Når de bliver varme opvarmer de den såkaldte e-væske. Du får damp, der føles som ægte cigaretrøg uden de skadelige stoffer fra traditionel røg!

Ezee har en mission – følelsen af tobak uden rigtig tobak

Ezee er som firma blevet en kendt skikkelse inden for e-cigaretter både i Danmark såvel som i udlandet. Men hvem er Ezee egentligt?

Kort sagt, så er Ezee en producent og sælger af e-cigaretter. Men ikke den slags, som ser avancerede ud, og som nærmest kræver en ingeniøruddannelse for at blive brugt. Her er de elektroniske smøger nemlig små, solide og stilrene.

I samarbejde med Sherry Inc. har firmaet lige siden de første prototyper produceret e-smøger til den krævende ryger. Som rygere har personalet selv været kritiske overfor deres eget produkt. Netop derfor formulerede de 10 bud, som lige siden starten har været med til guide udviklingen af firmaet.

Hos Ezee får du elektroniske cigaretter, der tilfredsstille trangen, men uden bivirkningerne på helbredet. Men hvad er mulighederne lige, når du skal ud at investere i sådan en enhed?

40 cigaretter på størrelse med en kuglepen

Den allerførste, og mest populære model, er en Ezee Go. I denne finder du op til 40 cigaretter alt efter, hvordan og hvor meget du ryger.

Disse cigaretter er først og fremmest lette – med al elektronikken vejer enheden kun 10 gram. Med en størrelse på en kuglepen, så kommer du altså ikke til at føle dig udenfor i rygepausen.

Samtidig er disse modeller blevet meget populære, fordi at der ikke kræves så meget af dig. Du skal ikke vide noget om at udskifte dele, opmåle væske eller noget helt tredje. Du kan simpelthen bare tage smøgen ud af æsken, og så er du klar til at komme i gang.

Variation gør rygningen lidt sjovere

I traditionelle cigaretter har du to valgmuligheder – tobak eller mentol. Det er ikke meget variation. For mange, som prøver at stoppe kan det måske være en fordel at have mange forskellige valgmuligheder.

Dette er blevet et kendetegn ved e-cigaretter. Siden de virker ved opvarmningen af en væske, så kan man altså i teorien smage væsken til med hvad man vil. Så vil den damp, som genereres fra væsken, være med samme smag, og det vil du altså kunne opleve.

Dette kan du se i Ezee Fun serien. Her får du nemlig smagene æble, energi, champagne, cappucino, pina colada og lakrids. Selv med 0 mg nikotin, så er det faktisk en måde at trappe ned på. Når du kan variere smagen så meget, så bliver det nemlig pludseligt interessant igen.

Derudover føles disse elektroniske cigaretter som rigtige cigaretter. Det betyder, at du altså vil dampe, som det kaldes, fuldstændig som hvis det var en normal smøg. Derfor kommer det ikke til at føles fremmed for dig, men i stedet som en velkendt følelse. Så bliver det lige pludselig let at skære ned på de skadelige cigaretter!