Domæneguide hjælper dig med at finde det rigtige domæne

Når du skal lave en hjemmeside, skal du altid starte med at vælge et domæne til den. Det er dog vigtigt, at det er det helt rigtige domæne, som du får valgt. Det er nemlig det, som skal stå på dine visitkort, og det er det, som dine kunder eller brugere skal kunne huske, når de leder efter dit firma eller din hjemmeside.

Den vigtigste regel i forhold til at vælge et domæne er altså, at det skal være noget, der er nemt at huske. Det kan være, at det er et enkelt ord, navnet på din virksomhed, eller en lille sætning. Lige meget hvad skal det være noget, der er relevant for din virksomhed, og som er nemt at komme i tanke om, når man har brug for at finde din virksomheds hjemmeside.

På en domæneguide kan du få hjælp til at finde ud af, om det domæne, som du gerne vil bruge er ledigt. Det er en god mulighed for dig for at danne dig et overblik over markedet. Der findes flere forskellige former for domæneguider. Det handler derfor om at finde den, som du synes bedst om.

Få mange ideer og tjek dem så på domæneguide

Det er en god ide, at du finder flere forskellige navne. Når du har gjort det, kan du tjekke, om de er ledige. Det er som regel nemmere at finde på en masse forskellige navne og så tjekke, om de er ledige. Hvis du tjekker for hvert navn, du finder på, kan du hurtigt gå i stå og komme til at ødelægge ideudviklingen for dig selv. Så kan du komme til at blokere for, at du kan finde på flere navne, fordi du hele tiden har fokus på, om de er ledige frem for at finde på nogle gode navne.

Når du har fundet frem til nogle domæner, som er ledige, kan det være en god ide at tjekke, om lignende domæner er ledige. Hvis de ikke er det, kan det være en god ide, at du finder ud af, hvad det så er for nogle hjemmesider, der har dem. Hvis folk for eksempel kommer til at stave dit domæne forkert, ville det være ærgerligt, hvis de havnede hos din konkurrent. Det ville også være ærgerligt, hvis de havnede hos et firma, der laver noget helt andet, end det du laver. Specielt hvis det er noget stødende. Det er derfor også værd at tjekke andre domæner.

Domæneguide kan hjælpe dig med, hvor du skal købe dit domæne

Selvom et domæne er ledigt, skal du stadig købe det, for at det er dit. Der er forskellige steder, hvor du kan købe det. En domæneguide kan derfor også hjælpe dig til, hvor du kan købe domænenavn henne. Når du skal købe det, er det først og fremmest vigtigt at tænke over, hvad domænet skal bruges til. Hvis det er til din hjemmeside, skal du ikke spare penge her. Højst sandsynligt kommer din hjemmeside til at være meget vigtig for at tiltrække nye kunder. Det handler derfor om at få en god udbyder af domæner, der tilbyder masser af service og hjælp, hvis din hjemmeside går ned.

Hvis det er til en privat hjemmeside, kan det give mening, at du vælger en af de billigere løsninger. Der vil du ikke have brug for at have en masse service og backup i ryggen, selvom det selvfølgelig kan være rart, hvis din hjemmeside skulle gå ned. Hvis det er en privat hjemmeside, som du håber på, at du på et tidspunkt kan komme til at tjene penge på, for eksempel en blog, er det en god ide at vælge en mellem vej.