Danske datingsider er et stort hit

Danske datingsider som match.com, nextlove.dk og single.dk er nogle af de hjemmesider, der flittigt bliver brugt af danskerne. Ifølge statistikker bruger singler endda tid på arbejdet, til at tjekke markedet ud på de forskellige datingsider. Internettet indgår helt naturligt i vores dagligdag, hvilket gør, at man helt automatisk tjekker datingsiderne ud med jævne mellemrum. Datingsiderne kan være med til, at folk finder deres helt store kærlighed eller være med til, at folk lærer nye bekendtskaber at kende.

Sådan vælger du den rette datingside:

Hver enkel datingside har i bund og grund deres eget formål i forhold til dating. Det vil sige, at nogle datingsider er mere seriøse end andre. Men hvordan ved man lige hvordan adskiller dem fra hinanden? I denne forbindelse er det en rigtig god ide, at man tjekker brugers anmeldelser af datingsiderne, så man kan få sig et indblik i, hvilken datingside man har med at gøre. Dating.dk er den største danske datingside og her kan man finde dates fra alle samfundslag. Dating.dk er en seriøst datingside, da der skal bruges tid på at udfylde hvilke egenskaber, man ønsker til en fremtidig partner. Samtidig er der en matchfunktion, som sætter dig i kontakt med mennesker, som kunne være noget for dig. Love.dk er en lidt mere useriøs datingside, da formålet ikke blot er at date. På hjemmesiden kan man deltage i debatter, se videoer og chatte med andre. Denne side er mere rettet mod unge mennesker.

 

Parship.dk er også en seriøs datingside, da man skal tage en personlighedstest, før man bliver matchet med mulige dates. Match.com er også en seriøs datingside, men er leder brugerne typisk efter en person, som er udenlandsk. Singleplus.dk er en hjemmeside, som ikke kun går ud på at date. Målgruppen er singler med børn og derfor kan man ikke undgå, at blive inviteret til forskellige arrangementer med andre singler, der har børn. På denne måde kan man stifte en masse bekendtskaber, uden der behøves at være dating involveret. Som det fremgår af de forskellige datingsider, så er der forskellige formål og dermed målgrupper for det enkelte sted. Det er vigtigt, at man matcher datingsidens kriterier, for at finde det, som man leder efter.

Sammenligning danske datingsider:

Hvis du leder efter en datingside, så kan https://datingpilot.dk/ være med til, at give dig en oversigt over hvilke datingsider, der findes i Danmark. Det er meget individuelt hvad man kigger efter ved datingsider. For nogle betyder prisen for medlemskab noget, imens andre vælger datingsider ud fra, hvilke der har fået gode anmeldelser. Der er forskellige egenskaber ved de forskellige datingsider. Hvis du vælger at oprette en profil på dating.dk, så har du mulighed for at kunne sende private beskeder, kan søge på det modsatte køn og få svar fra support indenfor 24 timer. Det koster 149 kr. om måneden at være medlem. Ved at vælge single.dk kan du også sende private beskeder, du kan lave en matchmaking og dermed komme i kontakt med de personer, der passer på dine kriterier. Samtidig kan man søge på andres profiler. Det koster 199 kr. om måneden for at have en profil her.

 

Ved at oprette en profil på elitedaters.dk har du mulighed for, at kunne sende privat beskeder, søge på profiler, lave matchmaking, få svar fra support indenfor 24 timer samt se om modtageren af din besked har læst den. Ved at sammenligne de danske datingsider, kan man hurtigt se, at mange af de samme egenskaber går igen, såsom at søge efter personer og sende beskeder. Alt efter dit behov er det individuelt hvilken datingside, der passer bedst til dine krav. Indimellem er man nødt til, at prøve nogle forskellige datingsider af, før man kan vurdere, om det er noget for en.