Containerudlejning: Nu kan du endelig fikse haven!

Sommeren er endelig kommet til Danmark og med det varme vejr samt det lækre solskin, følger også andre typiske “sommer aktiviteter” og et af disse er at fikse haven efter at den har ligget og slumret hele vinteren, så man kan nyde de danske sommermåneder i et fordigt udendørs paradis, der er både rydeligt og smukt.
Det kan dog være en enorm og uoverskuelig opgave at rydde en have, især hvis man befinder sig i Møldrup eller Aalestrup, hvor langt de fleste beboer ejer store haveområder. Opgaven bliver kun yderligere vanskeliggjort, hvis man ligesom så mange andre haveejere har ladet haven stå ” i brak” i nogle år, er nødt til at starte forfra, og smide enorme mængder haveaffald ud.
Containerudlejning er en god ide i disse tilfælde. En container koster ikke usædvanligt meget at leje til privatbrug, og kan i sidste ende vise sig ikke at kun at være praktisk, men er også en besparelse i sig selv.

Containerudlejning gør arbejdet lettere

At leje en container til at samle haveaffald letter ikke arbejdet når det gælder transport af haveaffald til og fra den nærmeste losseplads, men den kloge havearbejder kan samtidigt sparer både tid og penge.
At kører til og fra lossepladsen med haveaffald, hvad enten dette måtte være trærødder eller jord, er fysisk hårdt i sig selv, og da haveaffald fylder og vejer en del, kan det kræve adskillige længere køreture til lossepladsen inden man er færdig med arbejder: Dette er ikke blot tidskrævende men kan blive dyrt i brændstof og slid på eget motorkøretøj.
Med egen container behøver man ikke længere tage de lange, gentagne køreture selv, da udlejeren tager sig af at fragte haveaffaldet væk fra grunden når containeren skal hentes igen.
Containerudlejning er dog ikke kun til haveaffalde, men kan anvendes til alt lige fra jord, i tilfælde af at der skal graves på din grund, eller murbrokker, i tilfælde af at din drømmehave gemmer sig under resterne af gamle bygninger, eller de forfaldne rester af en tidligere udestue.