3D bryn er en god mulighed for dem, der ingen øjenbryn har

Nogle mennesker er født med meget tynde øjenbryn. Andre er født med øjenbryn, der er meget lyse. Nogle mennesker mister deres øjenbryn på grund af sygdom. Lige meget hvorfor du ingen, eller stort set ingen, øjenbryn har, kan du nemt få dem lavet, så du får et klart og karakteristisk udseende. Man siger, at øjnene er sjælens spejl, og det spejl skal jo rammes pænt ind. Det er det, øjenbrynene gør. Læs mere her om, hvordan du kan få kraftigere øjenbryn helt smertefrit: http://www.ecuri.dk/ecuri-cosmetics/behandlinger/3d-bryn/

En af løsningerne på problemet kan være at få lavet 3D bryn. Det er nogle bryn, der laves med en micropigmenteringsmaskine. Det er en hurtig behandling, der er fuldstændig smertefri.

Når du skal have lavet behandlingen, taler du først med en behandler om, hvordan du gerne vil have lavet dine øjenbryn. Behandleren kommer selvfølgelig også med inputs, der er baseret på hans eller hendes store ekspertise. Det er derfor en god mulighed for dig for at få nogle eksperttips til, hvad der egentlig vil klæde dig. Nogle gange tror du, at der er en ting, der vil se pæn ud, mens det viser sig, at det i virkeligheden er noget helt andet, der vil se bedst ud.

3D bryn kan give dig dit gamle udseende tilbage

Hvis du har været syg og har mistet dine øjenbryn på grund af sygdom, kan du være meget træt af, hvordan du ser ud nu. Hver gang du ser dig selv i spejlet, kan du føle, at du bare ser et tidligere sygt menneske, der stirrer tilbage på dig. Det kan være svært for dig psykisk at komme dig over sygdommen og komme videre, hvis du hele tiden bliver mindet om, at du har været syg på grund af dit udseende. Det kan derfor være en god ide at tage skeen i egen hånd og få lavet 3D bryn, så du kan få noget af dit ansigtskarakteristik tilbage.

Øjenbrynene er meget vigtige for, hvordan andre oplever dit ansigt. De er ikke bare vigtige for, hvordan du ser ud. De er også vigtige i forhold til, hvordan du udtrykker følelser. Hvordan skal du for eksempel rynke på brynene, hvis du ikke har nogen? Det er derfor en god ide at kontakte en klinik for at høre, hvad de kan gøre for dig. Det vil være en meget bedre løsning at få lavet 3D bryn end en permanent behandling.